31/3

Har precis ätit lunch, idag blev det våfflor! Bettan gör nämligen ärtsoppa och våfflor varje Torsdag, men jag avskyr ärtsoppa så för mig duger det med bara våfflor :)

Det är redan sista Mars, förstår inte var tiden tar vägen??


Jag brukar oftast gå och lägga mig när klockan är 20:00 på kvällen men denna vecka har jag varit uppe till 22 ett par dagar. Känns skönt... man får ju gjort lite mer då!
Vi fick ett litet ryck där hemma igår. Har jag sagt att vi skulle ha tapetserat i säkert två veckor nu men det hade fortfarande inte hänt något. Men tanke på att varken jag eller Mikael aldrig har tapetserat själva så ville vi att svärfar skulle hjälpa till.. Men det blev aldrig riktigt av. Men igår då jävlar. Vi tog saken i egna händer och fick upp alltihop, snyggt blev det, vi kan numera tapetsera och det bästa utav allt var att vi inte skrek åt varandra en enda gång! Var livrädd för att vi skulle bli ovänner pga att vi blev stressade osv. men allt gick jätte bra!
Får försöka få ett kort när vi har fått allting på rätt plats!

Gick på beredskapen idag, hoppas för guds skull att det blir en lugn vecka.. Har faktiskt ingen direkt lust med massa övertid!


Ta hand om er
/ Therese

Tisdag

Ibland tänker jag för mycket på alla andra och för lite på mig själv, när ska jag lära mig?


Sitter på jobbet och försöker fylla i min ansökan om Graviditetspenning. Det är inte den lättaste uppgiften!
Jag är inte den bästa människan på att beskriva saker!

Halsbrännan sitter i för jämnan, köpte gaviscon som BM rekomenderade... Det funkar, men vill inte ta det för ofta!
Tur att man glömmer bort alla jobbiga saker när man tänker på vad vi kommer att få till oss i sommar.
Igår när jag låg i sängen så kände jag sparkar, handen låg på magen och den var någon som slog till den ;)
Underbart!


Söndag

Livet blir inte alltid som man tänkt sig, livet är orättvist!


Denna helgen blev inte alls som tänkt!
Sov till 9:30 idag, inte likt mig men det var nog behövlig. Fick frukost på sängen av Mikael <3
Känner mig alldeles matt och hängig, hoppas det går över snart!



Tänker på dig <3

H&M

Yes mina nya kläder anländer idag till Shell :)
Då kanske man kan se lite snygg ut imorgon ändå! JIPPI!
Hoppas bara för guds skull att allt passar...

24/3

Veckorna bara rusar iväg, redan Torsdag igen!
Igår fick vi upp dom nya skåpen i tvättstugan så nu är det inte mycket kvar. Skönt!

De resterande dagarna denna vecka kommer vara fullbokade av massa roligheter.
Imorgon ska jag och nägra till ifrån jobbet på vårat fackförbunds årsmöte, låter inte så lockande, men det hela avslutas med ett uppträdande av Måns Möller och skaldjurs buffé :)
Lördagen blir det middag hos min kära moder tillsammans med Gammel Moster Agnetha och Åke. Ska blir riktigt kul att träffa dom igen, var så längesen nu!
Söndagen ska jag se när min lilla söta kusin ska skridskouppvisning, sagor på is tror jag det hette. Om jag inte minns fel så skulle hon vara dalmatin :)

Verkar som att det kommer bli en undebar helg <3


Just nu är livet underbart, om man bort ser ifrån halsbrännan och ryggont emellanåt!
På Lördag är jag i 23 veckan, fattar inte var alla dessa veckor har tagit vägen? Känns som om att det var igår jag kissade på stickan och den visade +. Hoppas att resten går lika fort så vi snart har vår bebis hos oss!

Ta hand om er
/ Therese



Skorsten

Vi har en intressant diskussion på jobbet, Hur lång är vår skorsten?
Den är på toppen på skansberget och det är ca 30 m över havet, men hur lång är själva skorsten?

22/3

Veckorna bara flyger iväg!
Var på torp igår med älskling och Patrik, fick köpt lite smink! det var tomt hemma... Träffade även på söta Jessica och hennes kille. Det är så roligt att vi ska ha barn nästan samtidigt! Nån mer i samma situation.

Tänkte att jag skulle ringa till Fia idag och kolla om hon vill titta bort en sväng ikväll! jag tänkte baka en kaka och bjuda på. Hoppas hon har en stund över för "lilla" mig ;)

Ta hand om er
/ Therese


....


Söndag

Uppe lika tidigt idag, hopplöst! Klockan stod på 08:00 men lik förbannat vaknar man innan.
Nu ska vi snart åka till strömstad och hämta Kevin & Linus som har varit hos sin far sen så har vi planerat in en tripp till Norby för att spana på lite bebis grejer!
Vi fick fårt första plagg till den lilla igår, av faster Carolina, en body med en kossa på. Hur fin som helst! Passa perfekt till kossan som spelar... och lakana med kossor! Jag älskar kossor.

Igår var det grillning med mamma, Martina, Birger, Carolina, Patrik och såklart Mikael. Hur gott som helst! Jag garanterar att om det är fint väder nästa helg blir det grillning då med :)
Sen så satt carolina, Mikael och patrik här och drack. Även Dan och "osten" tittade in en sväng. Mycket trevlig kväll, tror att det är värre morgon för en del ;)

Ta hand om er
/Therese

Lördag

Underbart! Solen skiner, grillen är framme, köttet ligger i marinad och min underbara mor är på väg hit. Kan det bli bättre??
Har vart uppe sen 7:30 idag, brukar vakna den tiden på helgerna.. Man får så mycket gjort då.

Birger är här, eller nää inte just nu... han och Mikael fick åka och hämta skruv så att vi kan sätta upp nytt tak i tvättstugan! Efter dom har gjort det har forthoppningsvis spacklet torkat så vi kan börja med tapeterna.
Dum som jag är trodde jag att man kunde börja tapetsera med en gång, men det var vist en hel del jobb innan :)
Men det är på G iaf!

Får väl se om Carolina kommer hit sen.. Tror hon var öl törstig! Hehe... Verkar inte som om att hon är den enda som är det när solen tittar fram! Själv får jag hålla mig till vanlig hederlig läsk, inte mig emot.

Tänk vad mycket underbara leenden som solen för med sig! Den borde visa sig oftare.

Ta hand om er
/ Therese

18/3

Fredag igen... Veckorna går fort!
idag ska vi hämta tapeterna och sysselsätta oss med det. Hoppas att allt blir klart denna helgen!
Får fjäska med BG så att han kommer och hjälper oss.
Ska nog öven förska slipa ner våra köksmöbler så jag kan få målat dom någon gång! Dom förstör hela köket just nu.

Annars hoppas jag på att detta kommer bli en ganska lugn helg! Greja hemma och kanske mysa lite i soffan emellanåt... Kanske någon god mat :) Bjuda mamma på middag kanske, det brukar vara uppskattat... Om hon vill komma hem till vårat kaos vill säga :)
Någon som har ett bra tips på något recept kanske?

Mikael är det bästa jag vet! Han är helt underbar min fisk. Och jag kan garantera er att han kommer bli världens bästa pappa till vår mini Gedda <3


Ta hand om er
/Therese


Kärlek

Kärlek är det finaste som finns!

17/3

Idag skiner solen, igen! Är det inte underbart?
Om den fortfarande visar sig till helgen så garanterar jag att det blir premiär grillning.

Det enda jag tänker på hela tiden är Bebisen. Hur är det där inne i min mage? Pratar jag för mycket, rör jag mig för lite, trycker jag för mycket så att mitt lilla hjärta inte för ligga ifred? jag vill bara att de veckor som är kvar ska gå fort. Att det ska bli sommar och vi får ha bebisen hos oss... Jag har aldrig längat efter nånting så mycket! det är helt galet!

Ta hand om er
/ Therese

15/3

Bebis <3


Tisdag

Har varit dålig uppdatering under helgen, men det får ni stå ut med!

Min helg har varit undebar. Har tillbringat den med underbara människor som jag älskar!
Lördagen så plockade vi lite hemma helt plötsligt ringer det på dörren, då står Kevin, Linus, Carolina, Viktoria och Joel utanför. Dom ville bjuda på fika och det kan man ju inte tacka nej till! fick gosat lite med lille Linus oxå :)
På kvällen åkte vi till park och åt middag med syster, Joel och Patrik! Massa kännt folk. Träffade fina Emma oxå, alltid lika glad! Maten var suverän och trötta blev vi.
Söndagen lånade vi Kevin och åkte till Bullar'n, hälsade på Mikaels föräldrar fick fika och klappade kalven... Så mjuk och go!
Helgen har helt enkelt varit underbar! <3

Igår åkte vi till ULLARED, jösses vad mycket grejer man köper! Men kul var det. Fick köpt lite grejer till bebisen.. Bla en kossa som spelar musik, så söt! Jag älskar kossor, och bebisen i magen!
Fick även beställt tapeter till tvättstugan, fy fan va snyggt det kommer att bli! Så nu blir det forhoppnignsvis färdigt till helgen, om dom har kommit då! Håller tummarna :)

Nu har jag och Jessica äntligen fått till det, så idag ska vi fika :) ÄNTLIGEN! Hon är i vecka 19 nu så hon är inte långt efter! Ska bli kul att se hennes mage :)

Ha en underbar dag i solen!

Ta hand om er
/ Therese


Magen för några veckor sedan <3

Magen för några veckor sedan :)


Äntligen Fredag!

Nu är det äntligen Fredag! Känns som jag väntat i evigheter.
Sitter på jobbet nu, borde egentligen inte blogga om jag inte har rast men skit samma!

Det är skönt att veta att imorgon när man vaknar behöver man inte stressa för att åka till jobbet, man kan ligga kvar i sängen, kanske få frukost på sängen, och bara njuta av att vara ledig!

Idag blir det jobb till ca 15:00 sen hem, plocka undan lite, göra middag och bara mysa hela kvällen! Det ska bli så himla skönt att bara få vara hela eftermiddagen/kvällen. Man kanske till och med skulle lyxa till det med ett bad?
har ju äntligen fått ett badkar, jösses vad jag har längtat! det är så skönt att bara sjunka ner i ett varmt bad och slappna av!

Inför helgen finns det inga planer.. för en gångs skull!
det enda vi behöver göra är att skriva inköpslista inför Ullared på Måndag :)

Ta hand om er
/ Therese


10/3

Torsdag idag.
Vaknade imorse och var helt övertygad om att det var Lördag, men fan vad fel jag hade.
Det var bara att dra sig upp ur sängen, ta på sig kläderna och åka till jobbet! Jag som ville ligga i vår varma säng idag och bara ha de skönt! Men... Det är ju bara idag och imorgon kvar sen kan jag sova hur länge jag vill. Förutom att jag måste upp och kissa hela jävla tiden! Suck... Men det är det värt i slutänden!

Bebisens rörelser blir allt tydligare för varje dag, bara längtar tills den dagen att Mikael får känna det! Hoppas att det inte dröjer allt för länge.

Nu är det frukost här på jobbet, blir till att äta mina mackor sendan fortsätta jobba.
Ikväll blir det förhoppningsvis "skåpuppsättning" i vår tvättstuga och en god middag.

Ta hand om er
/ Therese


9/3

Har precis kommit hem ifrån.
Min eftermiddag har bestått av bowling och god middag hos lillasyster. Kan med ett leende på läpparna meddela att jag inte kom sist på bowling.

Sitter nu i soffan och väntar på att Mikael ska komma hem, han har varit och byggt nya skåp till vår tvättsuga. duktig han!

God kväll!

Första inlägget

Måndags V20 (19+2)


Har nu fått för mig att jag ska försöka blogga, får se hur det går men det är värt ett försök!
Jag ska försöka göra det så intressant som möjligt för er!


Har haft sovmorgon idag. Ska vara hos barnmoskan kl 8:00. Får se vad hon har att säga... Sen bär det av till jobbet! Kan bli en intressant dag då hela gänget ska iväg och bowla efteråt. Hoppas för guds skull att jag inte skämmer ut mig allt för mycket!

Nu får jag springa till bilen.

Ta hand om er!
/Therese

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0